De laatste dag in NZ
Hallo, allemaal allereerst een bedankje voor alle leuke reacties de afgelopen maanden!
Vandaag was de laatste dag in NZ. Wat vreemd dat we nu bijna vertrekken, morgenochtend NZ-tijd 6.30 zitten we in het vliegtuig op weg naar Sydney, waar we 8 moeten wachten om vervolgens naar Singapore te vliegen. In Singapore verblijven we twee dagen en dan op 27 november begint de terugreis naar NL, 's morgensvroeg 28 november komen we aan in London en daar moeten we 10 uur wachten om terug te vliegen naar NL waar we rond 19.00 aankomen op Schiphol.
Vandaag zijn we met de bus van Mt. Cook naar Christchurch gereisd, onderweg kwamen we nog langsLake Tekapo wat weer zo'n prachtig turquoise meer was metdebesneeuwde bergen op de achtergrond!
In Christchurch hebben we nog een beetje door de stad gelopen door de botanische tuin die wel mooi was en over Kathedral Square gewandeld wat het enige plein bij een kathedraal is in NZ, maar ik had me er eigenlijk wat meer van voorgesteld.
Nu nog maar even mijn geld voor internet en bellen opmaken en dan naar bed en lekker om 3.00 uur 's nachts weer op om naar het vliegveld te gaan!
Groetjes en tot snel!
Hallo Miekske,
Wij wensen je een hele fijne terugreis...
En we kijken ernaar uit om je weer 'live' te kunnen bewonderen ;-)
Groetjes de familie Panen