annemiekejanszen.reismee.nl

Melbourne

Vandaag en gister zijn we weer in Melbourne geweest. De laatste dagen met onze Jucy!

In Melbourne regende het gister heel erg, dus hebben we niet echt veel gedaan, want de stad is niet echt heel leuk als het zo erg regent.

We zijn naar de Rod Laver Arena geweest van de Australian Open, Anne-Mieke heeft een tour gedaan en Sanne en ik zijn ondertussen verder gegaan.

Hierna hebben we met z'n drieeen een tentoonstelling over tv, film, internet en games gezien, best interressant. Daarna zijn we met de gratis bus door de stad gegaan om ook naar de Victoria Market te gaan, maar deze ging al dicht toen we daar kwamen, dus uiteindelijk hebben we niet veel beleeft.

Wat wel nog leuk is om te melden is dat er in Melbourne dit weekend tot dinsdag paardenraces zijn en daar gaan de mensen helemaal op en top chique heen, deze mensen liepen in chique jurken met een hoedje en mannen in pakken, erg grappig om te zien we hebben onze ogen uitgekeken.

Vandaag hebben we hier weer niet heel veel gedaan alleen een beetje door de stad gebanjerd. We hebben de Victoria Market gezien, alleen was dat meer een markt als elke andere. We hebben nog een beetje rondgeshopt en zijn door Chinatown gelopen. Allemaal niet heel interressant.

Morgen gaan we helaas Australie verlaten... erg jammer, ik heb het nu geaccepteerd en ook heel veel zin om naar Nieuw Zeeland te gaan, maar vorige week vond ik het echt niet leuk. Australie is zo'n geweldig land, ik zou er zo nog langer kunnen blijven en ik wil ook zeker ooit nog terug!

Op naar Nieuw Zeeland!

maudy

De verhalen klinken weer super!!!
Weet zeker dat Nieuw Zeeland ook heel mooi is!!!!!!!!!!
Nog heeeeel veeel plezier daar!

Liefs xxx

Kim

Hey!

Een einde aan je verhalen over Australië, maar ik weet zeker dat vanuit Nieuw-Zeeland ook mooie verhalen komen!
Wel grappig dat jullie elkaar afwisselen... jij gaat Australië nu verlaten en Renske vliegt over twee nachtjes naar Australië voor haar avonturen!
Hier alles ok! Alle verjaardagen weer achter de rug: nu ben ik weer eventjes een jaar ouder ;-) en ook Brent heeft een super leuke eerste verjaardag gehad.
We hebben je wel gemist hoor. Hihi, jij zult ons wel niet missen denk ik zo... Groot gelijk heb je. We blijven je volgen ;-)

Heel veel plezier in Nieuw-Zeeland...!

Liefs en dikke knuffel van Kim
en high 5 van mijn mannen

Remo

Dag Meisie!

Veel plezier in NZL!
Wederom hele mooie verhalen.
-X- Remo.