Bijna betrapt...
Hallo hallo,
Even een geinig verhaal tussendoor. We waren bijna betrapt... We hebben steeds op campings overnacht met de camper en dan liepen we met twee naar de receptie en zeiden we gewoon dat we met twee personen waren. Alleen op een gegeven moment op de camping in Mildura kwam net nadat we de camper neergezet hadden en we in de campkitchen stonden om te gaan koken de eigenaaresse van de camping eraan en zei: Jullie zeiden toch dat jullie met z'n tweeen waren? Oeps dachten wij, wat nu... Gelukkig was Anne-Mieke zo gevat om te zeggen dat Sanne, die de vrouw dus nog niet gezien had, omdat ze in de camper was gebleven, alleen hier bleef eten met ons en in het centrum overnachtte in een motel. Hier nam de vrouw gelukkig genoegen mee.
Een dag later op een andere camping in San Remo bij Phillip Island, waren alweer haast door de mand gevallen. De man van de camping kwam er op zijn fiets aan en kwam langs de camper staan en keek naar binnen en zei zijn jullie met twee personen, wij waren helemaal verbaasd dat hij niet zag dat er nog een derde persoon achter in zat. We waren zo verbaasd dat we even niets uit wisten te brengen, maar vervolgens hebben we er maar snel overheen geluld. Maar het werd nog erger, omdat onze gasfles leeg was wilde man ook nog even achterin kijken, wat voor een gasfles we dan moesten hebben, maar weer zag hij het niet we lagen daarna in een deuk.
Verder hebben we ons ook ontpopt tot kleine diefjes, we hebben op campings, afwasmiddel meegenomen, in een hostel theedoeken, bestek enz. Erg he!
Wij zelf kunnen er wel erg om lachen allemaal!
Hahaha nou nou, alles voor de geldbesparing ;)
En ook nog kleine dieven!!
Maar het klinkt ook wel erg gezellig allemaal!